Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «Η ΚΟΖΙΑΝΗ»-ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2015 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

Ο Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Κοζάνης «Η Κόζιανη» παρουσιάζει για τους φίλους και τα μέλη του συλλόγου το πολιτιστικό καλεντάρι του συλλόγου για το καλοκαίρι 2015 όπως αυτό έχει διαμορφωθεί έως τώρα.
·         Κυριακή 7 Ιουνίου 2015 το μεσημέρι ομάδα γυναικών του συλλόγου θα συμμετάσχει σε χορευτικό φεστιβάλ γυναικών που διοργανώνει ο σύλλογος γυναικών Φιλώτα Αμυνταίου στον Φιλώτα.
·         Σάββατο 13 Ιουνίου 2015 το απόγευμα, ομάδα χορευτών του συλλόγου θα συμμετάσχει στο 4ο Αντάμωμα Ελληνικών Παραδόσεων που διοργανώνει στην Έδεσσα ο πολιτιστικός σύλλογος Μέγας Αλέξανδρος ¨Έδεσσας.
·         Σάββατο 4 Ιουλίου 2015 το βράδυ, ομάδα χορευτών του συλλόγου θα χορέψει στη Νέα Καρδιά Πτολεμαΐδας στο 19ο Λαογραφικό Συναπάντημα που διοργανώνει ο πολιτιστικός σύλλογος Νέας Καρδιάς Πτολεμαΐδας «Η Μέρα».
·         Σάββατο 11 Ιουλίου 2015 το βράδυ ο σύλλογός μας θα συμμετάσχει στο 5ο Παμμακεδονικό αντάμωμα συλλόγων που διοργανώνει ο πολιτιστικός σύλλογος Σιταριάς Φλώρινας στο χωριό τους.
·         12-13 Αυγούστου 2015 μέλη του συλλόγου θα επισκεφτούν το θέατρο του Αρχαίου Δίου και στη συνέχεια θα ακολουθήσει ανάβαση στον Όλυμπο και συγκεκριμένα στο Μύτικα.
·         14-16 Αυγούστου 2015 θα πραγματοποιηθεί το 2ο Summer Camp χορού στην κατασκήνωση των προσκόπων Κοζάνης στην  Πλάκα Λιτοχώρου Πιερίας, σε ένα τριήμερο γεμάτο χορό, μπάνιο και ξεκούραση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας