Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Συμμετοχή στη Συνάντηση Ενώσεων Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής

Το Σαββατοκύριακο 23 και 24 Μαΐου 2015 αντιπροσωπεία της Ένωσης Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Νομού Κοζάνης συμμετείχε στη συνάντηση των Ενώσεων Πτυχιούχων φυσικής Αγωγής, που έγινε στο Βόλο, ύστερα από πρωτοβουλία της Ένωσης Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Μαγνησίας και του Δήμου Βόλου. Οι Ενώσεις Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής που συμμετείχαν ήταν του Βόλου, της Λάρισας, της Λαμίας και της Κοζάνης.
Η συνάντηση περιλάμβανε τη διεξαγωγή τουρνουά Καλαθοσφαίρισης, όπου συμμετείχαν οι αντίστοιχες οι ομάδες μπάσκετ των πτυχιούχων φυσικής αγωγής. Το κλίμα στο οποίο έγιναν οι αγώνες ήταν ενδεικτικό και του κλίματος μεταξύ των αντιπροσωπευτικών μελών των ενώσεων και των Διοικητικών Συμβουλίων τους. Ο σεβασμός, η χαρά,, το χιούμορ και η έντονη αθλητική προσπάθεια κυριάρχησαν σε όλους τους συμμετέχοντες, που δέχτηκαν τα συγχαρητήρια των διοργανωτών και των ενώσεων κριτών και διαιτητών Μαγνησίας π ου συνεισέφεραν επίσης στη διοργάνωση των αγώνων. Για την ιστορία, τα αποτελέσματα των ημιτελικών ήταν:
ΕΠΦΑ Λάρισας – ΕΠΦΑ Κοζάνης: 52 – 57
ΕΠΦΑ Μαγνησίας – ΕΠΦΑ Λαμίας 61 – 66,
ενώ στο μικρό τελικό η ομάδα της Λάρισας επικράτησε της ομάδας του Βόλου με 7 πόντους διαφορά και στο μεγάλο τελικό η ομάδα της Λαμίας επικράτησε της ομάδας της Κοζάνης με 5 πόντους διαφορά. Να σημειωθεί ότι η ομάδα της Κοζάνης αγωνιζόταν στο δεύτερο ημίχρονο με τέσσερις παίκτες.
Στα σημαντικά της συνάντησης να αναφερθούν: οι ανταλλαγές που έγιναν μεταξύ των μελών σε ότι αφορά στα θέματα της δουλειάς των πτυχιούχων φυσικής αγωγής τόσο στο σχολείο όσο και σε όλους τους άλλους χώρους δράσης τους. Στο περιθώριο των τσιπουρο-συναντήσεων τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων σχεδίασαν ένα πρόγραμμα δράσης που θα βοηθήσει την κάθε ΕΠΦΑ σε τοπικό επίπεδο και τη Φυσική Αγωγή γενικότερα να καταλάβει τη θέση που δικαιωματικά πρέπει να κατέχει μέσα στην κοινωνία. Τέλος, δόθηκε ραντεβού για τις 13 Ιουνίου στην διοργάνωση – συνέδριο που ετοιμάζει η ΕΠΦΑ Λαμίας, ενώ ανανεώθηκε το ραντεβού στο Βόλο, με την ευχή να συμμετέχουν Αντιπροσωπείες Ενώσεων Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής από  όλη την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας