Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Εικόνες ντροπής: Λιποθυμίες ηλικιωμένων στις ουρές για τα 120 ευρώ [εικόνες]

Εικόνες που δεν κάνουν περήφανο κανέναν αλλά αντίθετα ντροπιάζουν τους πάντες εξελίσσονται έξω από τις τράπεζες, όπου σημειώθηκαν ακόμη και λιποθυμίες ηλικιωμένων που δεν άντεξαν την ορθοστασία επί ώρες στις ουρές περιμένοντας να σηκώσουν από τα γκισέ τα 120 ευρώ που δικαιούνται για αυτή την εβδομάδα.

Ηλικιωμένοι, όπως έλεγαν χαρακτηριστικά μιλώντας στο iefimerida.gr, δεδομένου ότι μέχρι αργά τη νύχτα ήταν γνωστό απλά ότι θα ανοίξουν 1.000 υποκαταστήματα τραπεζών για την εξυπηρέτησή τους, είχαν προσέλθει στις τράπεζες ακόμη και από τις 12 τα μεσάνυχτα, για να πιάσουν σειρά!
Οταν το πρωί, από δημοσιογαφους που είχαν πάει για το ρεπορτάζ πληροφορήθηκαν ότι η εξυπηρέτησή τους θα γίνει με αλφαβητική σειρά, κυριάρχησε, όπως ήταν λογικό, η οργή. Ανθρωποι ηλικιωμένοι, εξαντλημένοι από την ορθοστασία επί ώρες, εγκλωβισμένοι χωρίς χρήματα από τη Δευτέρα λόγων του κλεισίματος των τραπεζών που αποφάσισε η κυβέρνηση, δεν μπορούσαν να κρύψουν την οργή τους.
Μάλιστα, στην Πάτρα, σύμφωνα με το patrastimes.gr, καταγράφηκαν δύο λιποθυμικά επεισόδια καθώς οι ηλικιωμένοι προσήλθαν στις τράπεζες από το βράδυ περιμένοντας να ανοίξουν τα υποκαταστήματα στις 8 το πρωί.
Μετά από όλα αυτά που συνέβησαν το πρωί, ωστόσο, αποφασίστηκε με εντολή της Τράπεζας της Ελλάδος, να εξυπηρετηθούν όλοι ανεξαρτήτως αλφαβητικής σειράς.
















Πηγή:  http://www.iefimerida.gr/

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν προκειται να χρεοκωπησουμε. Εντος πεντε ημερων προκυρυσσονται εκλογες, οι γερμανοι ενωνουν τα τρια κομματα - υποτελεις τους πασοκ - νδ - ποταμι - που υπογραφουν το νεο μνημονιο με 150000 απολυσεις δυ, μειωση μισθων στον ιδιωτικο στα 300, ελευθερες απολυσεις, ιδιωτικοποιηση δεη και πολλα αλλα. Ταφοπλακα. Πουλημενα σκυλια που τσιριζουν στα καναλια θα μιλανε πως σ αυτο οδηγησε η πολιτικη του συριζα. Μονη ελπιδα η αντιθετη ψηφος του λαου που θα τους στειλει στο διαολο και θα γυρισει στη δραχμη. Παροτι θα λιμοκτονησουμε για 3 χρονια.

Ανώνυμος είπε...

ΨΙΤ ΦΙΛΕ, ΑΠΟ ΤΙΣ 1.00 ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΙ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΜΕ ΕΠΙΣΗΜΩΣ. ΕΣΥ ΠΕΣ ΟΤΙ ΘΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν χρεοκοπησαμε επισημως. Περιμενουν να παραιτηθει ο τσιπρας για να κανουν μνημονιο 3.

Ανώνυμος είπε...

Πράγματι, είναι ... χειρότερες από εκείνες τις ουρές για συσσίτια, για τζάμπα τρόφιμα, φάρμακα κλπ. Βέβαια ούτε λόγος για τους ανέργους, τον οικονομικό στραγγαλισμό, την χρεοκοπημένη αγροτιά, τις αυτοκτονίες της τελευταίας πενταετίας και τους ηθικούς αυτουργούς ΠΑΣΟΚ - ΝΔ και συνοδοιπόρους - σύγχρονους υπερασπιστές του ΝΑΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΡΕ. ΣΤΙΣ ΟΥΡΕΣ, ΣΤΙΣ ΛΙΠΟΘΥΜΙΕΣ, ΣΤΑ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙΑ ΣΤΑ ΑΤΜ, ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ, ΣΤΟ CAPITAL CONTROL, ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ, ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΛΤΙΟ ΣΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΕΝΖΙΝΗ.
ΑΝΤΕ ΡΕ ΦΑΤΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Αν θες αξιοπρεπεια πρεπει να τα περασεις αυτα οπως οι Αργεντινοι που ειναι πολυ καλυτερα σημερα παροτι δεν το λενε τα καναλια. Μονο με εθνικο νομισμα και στροφη στην πρωτογενη παραγωγη υπαρχει λυση. Με μνημονιο 3 παιρνουμε η παραταση για χρεοκοπια η γινομαστε χειροτερα απο βουλγαρια με πλουσιες επιχειρησεις με φορολογια 15% και δουλους εργαζομενους. Εγω παντως δεν εβγαλα φραγκο απ την τραπεζα οπως οι περισσοτεροι. Αν δε φεροταν ολοι σαν ραγιαδες δε θα φταναμε εδω.

Το Προφίλ μας