Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ Δ.Ε.Θ το ΣΑΒΒΑΤΟ 5 Σεπτέμβρη 2015 στις 18:00 στο Άγαλμα του Βενιζέλου

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

Το ΣΑΒΒΑΤΟ 5 Σεπτέμβρη 2015 στις 18:00 στο Άγαλμα του Βενιζέλου, στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, θα διοργανωθεί το αγωνιστικό συλλαλητήριο των συνδικάτων και η πορεία, με την ευκαιρία της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Πρέπει να είμαστε όλοι εκεί για να δηλώσουμε την αντίθεσή μας στη συνέχιση των μνημονιακών πολιτικών, στην απαγόρευση των συλλογικών διαπραγματεύσεων και συλλογικών συμβάσεων, στις απολύσεις, στις διαθεσιμότητες, στην ανεργία, στη ληστρική φοροκαταιγίδα που χτυπά τα λαϊκά και μεσαία στρώματα, στα χαράτσια του ΕΝΦΙΑ, στα μέτρα για το ασφαλιστικό, στη συνέχιση της πολιτικής διάλυσης των κοινωνικών υπηρεσιών και κατάργησης των κοινωνικών αγαθών, στην υποβάθμιση της ζωής μας.

Πρέπει να είμαστε όλοι εκεί για να διατρανώσουμε και να διαδηλώσουμε για την ανατροπή αυτών των αντεργατικών,  μνημονιακών και καταστροφικών πολιτικών για τις δυνάμεις της εργασίας και των μεσαίων στρωμάτων.
Καλούμε τα Σωματεία- μέλη της δύναμής μας να παρευρεθούν στη σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου και ώρα 19.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Εργατικού Κέντρου.

 Σας καλούμε να δηλώσετε μέχρι και την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 14:00 μ.μ. αριθμό εργαζομένων από το Σωματείο σας και τον κλάδο  που επιθυμούν να ανέβουν με το πούλμαν στη Θεσσαλονίκη, στα τηλέφωνα του Εργατικού Κέντρου: 2461049570
Η αναχώρηση των λεωφορείων θα γίνει το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου και ώρα 15.00 από την Κεντρική πλατεία της Κοζάνης.                    Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας