Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Δήμος Σερβίων – Βελβεντού: Στην ετήσια γιορτή της ΕΠΣ Κοζάνης ο Δήμαρχος Αθανάσιος Κοσματόπουλος

Στην ετήσια γιορτή της ΕΠΣ Κοζάνης που συνδυάζει τις απονομές για τους καλύτερους της περσινής αγωνιστικής περιόδου και την κλήρωση των  νέων πρωταθλημάτων παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού Αθανάσιος Κοσματόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Νίκος Τέτος.
Ο κ. Κοσματόπουλος είχε την ευκαιρία να συναντηθεί στην Πτολεμαΐδα με τον πρώην αρχηγό της χρυσής Εθνικής ομάδας και νυν Ευρωβουλευτή Θοδωρή Ζαγοράκη. Να σημειωθεί ότι ήδη η Δημοτική Αρχή έχει συμφωνήσει με τον κ. Ζαγοράκη την διεξαγωγή φιλικού αγώνα με την ομάδα των πρώην διεθνών για συγκεκριμένο φιλανθρωπικό σκοπό.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΒΙΩΝ-ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.ΓΡΑΦΕΙ ΟΜΩΣ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΑΝ ΔΥΟ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ.Ο ΚΩΣΤΑΣ ΑΓΟΡΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΤΙΤΑΝΑ ΣΑΝ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣΓΙΑ ΤΟ 2014-15 ΚΑΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΤΙΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΜΕΡΑ ΣΑΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΣΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΒΙΩΝ-ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

κωστα, κανενας δεν ασχολείται μαζι σου. παλι μονος σου δίνεις συγχαρητήρια στον εαυτό σου. ΑΣΤΟ ΜΗΝ ΤΟ ΚΟΥΡΑΖΕΙΣ ΑΛΛΟ.

Ανώνυμος είπε...

Κώστα μην τους ακούς ,ξέρουμε τι παιγχιδια παίζουν...άλλωστε σε βράβευσαν ξένοι ,που αναγνωρίζουν την αξία σου!!αλλα να μου πεις ποιος αγίασε στον τόπο του;
Συγχαρητήρια στον Αγορου και τον Ελευθεριάδη
Ένας φίλαθλος του Τιτάνα

Ανώνυμος είπε...

Ο Α.Σ ΤΙΤΑΝ θα δώσει συγχαρητήρια δημόσια στους δύο βραβευθέντες Προπονητή και Ποδοοφαιριτή του;

Ανώνυμος είπε...

o dhmarxos yposxeuhke th dieksagogh filikoy agona....endekada symplhronei;;;;;;;ektos kai an balei kai kanena soyrgelo poy toys akoloyuei pantoy!!!

Ανώνυμος είπε...

ΖΑΓΟΡΑΚΙ ΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΝΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΚΑΛΤΣΕΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΜΕΤΑΛΙΑ ΣΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΩΡΑ ....ΑΥΤΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΜΕΤΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΤΣΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ

Ανώνυμος είπε...

Λαμόγιο ο δήμαρχος ρε μεγαλέ;;;; Κάλτσες στον δήμαρχο και κάνα λεξικό σε εσένα να μάθεις τον ακριβή όρο της λέξης!!!!

Ανώνυμος είπε...

pali dhmioyrghte 8ema xwris logo. O dhmarxos yposxe8hke oti 8a timhsei ton proponhth kai ton podosfairisth se ekdhlwsh toy dhmoy.. Ayto giati den to lete?

Το Προφίλ μας