Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

Αναχώρησαν για το Βελβεντό οι Νέοι του Παναθηναϊκού

Σήμερα Τρίτη (4/8) το πρωί αναχώρησε για το Βελβεντό η αποστολή των Νέων του Παναθηναϊκού με τους Σαμαρά, Σάμιο να παίρνουν μαζί τους όλους τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο ρόστερ. Ενσωματώθηκε ο Στάικος, δεν συνεχίζει ο Γιαμίλ Αλί Ορόσκο στο τριφύλλι.
Στην αποστολή μετέχουν όλοι οι παίκτες που απαρτίζουν το πράσινο ρόστερ πλην των Κότσαρη, Αγγελόπουλου Βασίλη που μετέχουν στις προπονήσεις της πρώτης ομάδα. Την προετοιμασία θα ακολουθήσει κανονικά και ο Πασχάλης Στάικος ο οποίος θα ταξιδέψει μαζί με τους υπόλοιπους στο Βελβεντό αλλά φυσικά θα γυμνάζεται σε πιο χαλαρούς ρυθμούς για να μπει σταδιακά στα παιχνίδια της ομάδας.
Συγκεκριμένα στην Κοζάνη θα ταξιδέψουν οι: 
Τερματοφύλακες:Βασίλας, Λαμπίρης, Ξενόπουλος, Χαλκίδης.
Άμυνα:Ξηρός, Τζανουλίνος, Τριανταφυλλόπουλος, Οικονόμοπουλος, Ευαγγέλου, Σάμιος, Βαλμάς, Ζίκος, Θεοχάρης, Μαυρομμάτης, Ανδρέου, Σερβιλάκης.
Μεσαία γραμμή:Στάικος, Αγγελόπουλος Γ', Μίγγος, Μπουζούκης, Αγασιώτης, Κουντουριώτης, Ντουσάι.
Επίθεση:Νιούμαν, Λάμπρου, Παπανικολάου, Χατζηγιοβάννης, Πίσπας, Σιλβεστρίδης.
Από εκεί και πέρα την υπόλοιπη αποστολή αποτελούν οι Γιάννης Σαμαράς, Βαγγέλης Σάμιος, Γιώργος Σίμος, Παναγιώτης Μπαρτζώκας, Μάριο Γκαλίνοβιτς καθώς και δυο φυσικοθεραπευτές και ένας αναλυτής του βίντεο.
Δεν συνεχίζει ο Γιαμίλ Αλί Ορόσκο
Την προετοιμασία του Παναθηναϊκού στο Βελβεντό δεν θα ακολουθήσει ο Γιαμίλ Αλί Ορόσκο. Ο νεαρός άσος από του Περού για τον οποίο πρώτα διαβάσατε στα "Πράσινα Νέα" αξιολογήθηκε όλο το προηγούμενο διάστημα αλλά δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο, κάτι το οποίο θα έκανε τους πράσινους να παρατείνουν την παραμονή του στην Ελλάδα ώστε να συνεχίσει να βρίσκεται υπό το μικροσκόπιο των ανθρώπων του τριφυλλιού. Ο 17χρονος επιθετικός σταμάτησε τις προπονήσεις με την ομάδα του τριφυλλιού μετά το φιλικό του Σαββάτου με τον Αστέρα Τρίπολης και εν συνεχεία αποχαιρέτησε τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.
Πηγή: Prasinanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας