Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

Έναρξη νέας σχολικής χρονιάς για τους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Βοΐου

Το «καμπανάκι» της νέας σχολικής χρονιάς σήμανε στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς του Δήμου Βοΐου που τελέστηκαν την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015, παρουσία γονέων και εκπροσώπων της Δημοτικής Αρχής.
Ο Δήμαρχος Βοΐου Δημήτριος Λαμπρόπουλος παρέστη στον αγιασμό στη Νεάπολη,  συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Κορδίστα Ανδρέα, τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Λυσσαρίδη Χρήστο και την Πρόεδρο του Τ.Σ. Νεάπολης Παρίντα Αναστασία, και έδωσαν τις ευχές τους στα παιδιά, το προσωπικό και τους γονείς για καλή χρονιά.
Στον Α’ Παιδικό Σταθμό της Σιάτιστας, τις ευχές εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής έδωσε ο Αντιδήμαρχος Γκερεχτές Λάζαρος, μαζί με τον Προέδρο της ΔΗΚΕΒΟ Τζιλίνη Ελευθέριο και τον Προέδρο του Τοπικού Συμβουλίου Σιάτιστας Δίκο Στέργιο. Στον Β’ Παιδικό Σταθμό τελέστηκε ο αγιασμός παρουσία και του Δημάρχου Βοΐου, ο οποίος, μετά την τελετή ευχήθηκε καλή χρονιά στα παιδιά, το προσωπικό και τους γονείς, τονίζοντας  ότι πρέπει να δοθεί μεγάλη προσοχή τόσο από την πλευρά των παιδαγωγών όσο και των γονέων στη προσαρμογή των παιδιών στο νέο τους περιβάλλον. 
Στη Γαλατινή το παρών έδωσε ο Αντιδήμαρχος Ρομπόλας Ιωάννης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Δόρδας Χρήστος και ο Πρόεδρος του Τ.Σ. Λαζόγκας Δημήτριος. Στην Εράτυρα τελέστηκε ο αγιασμός στον Δημοτικό Παιδικό Σταθμό παρουσία της Αντιδημάρχου Νταβατζή- Παπαδιώτη Γλυκερίας, του Πρόεδρου του ΝΠΔΔ Κοτρώτσιου Λουκά και της Πρόεδρου της Τ.Κ. Σαμαρά Αναστασίας. Μετά τον αγιασμό, η Αντιδήμαρχος κα Παπαδιώτη  είχε την ευκαιρία να καλωσορίσει τον νέο Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Εράτυρας και να συζητήσουν για τα προβλήματα του Σχολείου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας