Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

Οι ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ της Φ. Γεννηματά για τον τόπο μας!

Στις συγκεκριμένες δεσμεύσεις που αναλαμβάνει το ΠΑΣΟΚ για την υλοποίηση μιας σειράς έργων που βγάζουν τον τόπο μας απ΄ την ύφεση και τον οδηγούν και πάλι στο δρόμο της ανάπτυξης, αναφέρθηκε η Πρόεδρος του κ. Φώφη Γεννηματά στην ομιλία της στο εκθεσιακό κέντρο των Κοίλων το βράδυ της Δευτέρας 31 Αυγούστου 2015. Πρόκειται για έργα που κυοφορήθηκαν και ωρίμασαν τα προηγούμενα χρόνια αλλά έμειναν στα αζήτητα τους 7 τελευταίους μήνες.

            Η κ. Γεννηματά απευθυνόμενη στους πολίτες που κατέκλυσαν το Εκθεσιακό Κέντρο τόνισε πως  «η Κοζάνη και η Δυτική Μακεδονία βρίσκονται στο φαύλο κύκλο της ύφεσης σχεδόν δέκα χρόνια.

Τα προηγούμενα χρόνια κυοφορήθηκαν και ωρίμασαν λύσεις που βγάζουν τον τόπο από την ύφεση και οδηγούν με σιγουριά σε ένα καλύτερο μέλλον.

Ζητάω ψήφο στο ΠΑΣΟΚ και δεσμεύομαι να αγωνιστώ μαζί με τα στελέχη μας:

-Για την άμεση έναρξη κατασκευής της Πτολεμαΐδας V που δίνει δουλειά σε 3.500 ανέργους και σε εκατοντάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις της περιοχής.
-Για την επανεκκίνηση όλων των έργων του ΕΣΠΑ που σταμάτησαν με κίνδυνο απώλειας δισεκατομμυρίων ευρώ με πρώτο και καλύτερο το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο.
-Για την άμεση υλοποίηση της Πανεπιστημιούπολης που θωρακίζει το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας.
-Για να μπει στο δρόμο υλοποίησης το μεγάλο αρδευτικό της Βόρειας Ζώνης Πολυφύτου που θα δώσει πνοή στον πρωτογενή τομέα και πλούτο στην περιοχή.

Όλοι γνωρίζουν ότι όλα τα παραπάνω έχουν σφραγίδα και ονοματεπώνυμο ΠΑΣΟΚ.
Όπως όλοι γνωρίζουν ότι επτά μήνες τώρα τίποτα δεν προχώρησε γιατί κάποιοι επέλεξαν να ασχοληθούν με τις ιδεολογικές τους αυταπάτες και όχι με τα πραγματικά προβλήματα.
Ο άνεργος, ο μικρομεσαίος, ο αγρότης και πάνω από όλα οι νέοι μας θέλουν λύσεις στα προβλήματά τους.

Δώστε μας τη δύναμη εδώ στην Κοζάνη και τη Δυτική Μακεδονία να βάλουμε μπροστά αυτά που μαζί προγραμματίσαμε. Όλοι μαζί μπορούμε να δώσουμε λύση».

Όχι στο μνημόνιο Τσίπρα στην ενέργεια.

            Η κ. Γεννηματά στην ομιλία της έκανε ιδιαίτερα αναφορά και στο ζωτικό ζήτημα της ενέργειας, παρουσιάζοντας την πρόταση του ΠΑΣΟΚ, και στέλνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα υπογράμμισε:  «Το μνημόνιο Τσίπρα στην ενέργεια δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό γιατί είναι πολύ δυσμενέστερο για το δημόσιο συμφέρον και τελικά για τον καταναλωτή από τα μέχρι τώρα συμφωνημένα.
Όλοι γνωρίζουμε ότι και στο 3ο μνημόνιο είναι ανοιχτό το θέμα της ΔΕΗ.
Θα έχουμε την ευκαιρία για μια νέα σκληρή διαπραγμάτευση, που δυστυχώς ο κ. Τσίπρας δεν έκανε.
Θέλω να σας εγγυηθώ ότι θα συζητήσουμε για αυτήν μαζί σας.
Στόχος μας είναι να έχουμε μια ισχυρή ΔΕΗ, που διαθέτει πόρους  για επενδύσεις, και συμβάλει στην ανάπτυξη της χώρας μαζί με τους εργαζόμενους της.
Ο σεβασμός στο περιβάλλον, η ανταγωνιστική κιλοβατώρα, η ασφάλεια εφοδιασμού είναι πάντα ο στόχος.
Απαιτούνται μεγάλες επενδύσεις, εκσυγχρονισμός των συστημάτων και καινοτομίες.
Όλα αυτά μπορούν και πρέπει να γίνουν με συνέργεια και συνεργασία δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.
Το ΠΑΣΟΚ έχει ολοκληρωμένη πρόταση που ανταποκρίνεται στο Ευρωπαϊκό Ενεργειακό πλαίσιο».

N.E. ΠΑΣΟΚ Κοζάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας