Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

Λαγογιάννης Γεώργιος, πρόεδρος Πλατανορεύματος: «Ποιος διοικεί αυτήν την Κοινότητα;»

Συμπληρώνεται ένας χρόνος από την νέα Περιφερειακή και Δημοτική Αρχή και λυπάμαι που βρίσκομαι στην δυσάρεστη θέση να επαναλάβω μια γνωστή φράση του Εθνάρχη Κων/νου Καραμανλή που είπε το έτος 1963 -με μια μικρή παραλλαγή-.
«Ποιος διοικεί αυτήν την Κοινότητα;»
Δυστυχώς -απευθύνομαι πρώτα στον κ. δήμαρχο-, όπως διαπιστώνεται από μια σειρά γεγονότων, κάποιοι κύκλοι ερμηνεύοντας λάθος τις δικές σας προθέσεις, επένδυσαν τόσο προεκλογικά αλλά κυρίως μετεκλογικά στον φανατισμό και στην ΜΗ συνεργασία, παραγκωνίζοντας το πρόσωπό μου με απώτερο σκοπό να διαλύσουν την Κοινότητα ως θεσμό, λησμονώντας μία βασική αρχή, ότι κατάργηση εκλεγμένου προέδρου σημαίνει αυτόματα και εκτροπή της λαϊκής εντολής.
Δηλώνω με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, ότι στον ολισθηρό δρόμο που επέλεξαν δεν θα τους ακολουθήσω. Θα συνεχίσω να εργάζομαι με σεμνότητα και ταπεινότητα, αδιαφορώντας για το προσωπικό κόστος, για το καλό όλων των κατοίκων του χωριού μου.
Γεώργιος Λαγογιάννης
Πρόεδρος Τ.Κ. Πλατανορεύματος

12 σχόλια:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ είπε...

ΠΡΟΕΔΡΕ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ.
ΣΧΕΔΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΤΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
ΑΡΚΕΤΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΘΗΚΑΜΕ, ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΑΝΟΧΗ.

Ανώνυμος είπε...

«Ποιός κυβερνά αυτό τον τόπο» είπε ο “Εθνάρχης” Καραμανλής και μετά έφυγε ως Τριανταφυλλίδης αυτοεξορία για 11 χρόνια στο Παρίσι … Τόοοοοσο εθνάρχης ήτανε !!!!

Ανώνυμος είπε...

proedre o dimarxos opos se ola tathemata etsi ke gia tin kinotitamas den kseri ti toy ginete.esi kseris aytoys poy doyleyoyn piso apo tin platisoy.pes ta onomatatoys na ta mathoyn i xoriani.

Ανώνυμος είπε...

ολοι οι πρόεδροι είναι αγανακτησμένοι με τη συμπεριφορά του δημάρχου και αντιδημάρχου Τέτου .Απαξίωση ,ψέματα ,και απραξία τους χαρακτηρίζει .νομίζω οτι η υπομονή εξαντλείται !!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΕΔΡΕ ΔΕΝ ΣΕ ΧΑΛΑΣΕ ΠΟΥ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΕ ΓΡΑΦΟΥΝ.... ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΨΕΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.... ΤΩΡΑ ΚΑΛΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ.... ΗΘΕΛΕΣΤΑ ΚΑΙ ΠΑΘΕΣΤΑ ....ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΟΣ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ..... ΔΗΛΩΣΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΤΗΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΚΑΙ ΑΣΕ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΑΣ....ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΑΙ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΘΟΔΩΡΑ ΑΣΤΑ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΗΝ !!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

12:04 Δεν τα ξερεις καλα.Να ρωτησεις τον ιδιο τον Λαγογιαννη και να σου πει γιατι δεν δινει το κλειδι στο υπολοιπο τοπικο.Μπορει να ειναι





12¨04 ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ.ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΛΑΓΟΓΙΑΝΝΗ.ΤΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ.Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΙ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ


Ανώνυμος είπε...

Edw anexthkes epi poses dekaeties toys ypey8ynoys poy xrewkophsan ton dhmo!!! Gia poia anoxh milas?

Ανώνυμος είπε...

HMARTON RE PAIDIA!!! tI KOLLHMA EXETE FAEI ME TON TETO? oLH MERA STO DHMARXIO EINAI O AN8RWPOS KAI TREXEI SYNEXEIA..

Ανώνυμος είπε...

Πρόεδρε καλά έκανες και δημοσιοποίησες το θέμα. Πρόκειται για «αρρωστημένη» κατάσταση, για όσους ξέρουν. Και είναι πολλά τα χρόνια της θητείας ακόμη. Ίσως έτσι να διορθωθούν κάποια πράγματα.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

ma den vrizoyme kanenan gia den vazis ta sxolia;

Το Προφίλ μας