Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Το ΠΑΣΟΚ εγγυητής της ενότητας και της σταθερότητας.

Το ΠΑΣΟΚ συνδέθηκε όσο κανένα άλλο σύγχρονο κόμμα με τους Έλληνες πολίτες γιατί από την πρώτη στιγμή, στις 3 Σεπτέμβρη του 1974, μίλησε στην ψυχή τους.

Γι΄ αυτό ένωσε τους Έλληνες και όλοι μαζί αλλάξαμε την πατρίδα μετατρέποντας τη από μια χώρα της Βαλκανικής σε ένα σύγχρονο, ισχυρό και ισότιμο μέλος της Ενωμένης Ευρώπης.  


Την κρίσιμη για όλους μας ώρα το ΠΑΣΟΚ δεν κρύφτηκε, ούτε μετατόπισε τις ευθύνες. Ανέλαβε τις δικές του και επιπλέον και τις ευθύνες των άλλων που είχαν σηκώσει τα χέρια ψηλά. Πρότεινε και υπερασπίστηκε το δύσκολο δρόμο που θα κρατούσε τη χώρα όρθια, απέναντι σε όλους που μιλούσαν για εύκολες και δημοφιλείς, πλην όμως ανύπαρκτες και ανεφάρμοστες, λύσεις. Το πολιτικό τίμημα που πλήρωσε μεγάλο, αλλά εκείνο που μετράει πάνω απ΄ όλα είναι πως η χώρα απέφυγε τα χειρότερα.

Σήμερα, οι μάσκες έπεσαν, οι ψευδαισθήσεις αποκαλύφτηκαν πλήρως και τα ψέματα απέδειξαν πως το παλιό, το ξεπερασμένο και το φαύλο μπορεί να κρύβεται παντού, οπουδήποτε άλλου, όχι όμως στο ΠΑΣΟΚ. Κρύβεται εκεί όπου ο υπέρτατος στόχος είναι η θέση, το αξίωμα και το προσωπικό συμφέρον.

Για το σημερινό ΠΑΣΟΚ ο υπέρτατος στόχος είναι ένας. Να παίξει το ρόλο του εγγυητή της σταθερότητας και της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας. Να συμβάλει με τις τεκμηριωμένες προτάσεις του στην παραγωγική ανασυγκρότηση της, αφήνοντας οριστικά πίσω μας κάθε τι οπισθοδρομικό.

Η σταθερότητα και η κοινωνική ειρήνη σε ένα βάθος χρόνου είναι σήμερα οι μόνες προοδευτικές προτάσεις και ό,τι υπερασπίζεται το ΠΑΣΟΚ. Για να μπορέσουμε, επιτέλους, να πάμε μπροστά στην πράξη και όχι με τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα που μας ταλαιπωρούν εδώ και χρόνια.

Το ΠΑΣΟΚ σήμερα γίνεται 41 χρονών. Βρίσκεται στην καλύτερη και πιο αποδοτική ηλικία του, ώριμο και κατασταλαγμένο, με σεβασμό στις παρακαταθήκες του ιδρυτή μας Ανδρέα Παπανδρέου, τη γνώση και την εμπειρία μιας πλούσιας και πολυκύμαντης διαδρομής. Έτοιμο να προσφέρει στους πολίτες και τη χώρα τη μοναδική πρόταση που θα μας βγάλει απ΄ τα αδιέξοδα στα οποία μας οδήγησαν η άγνοια και η ανευθυνότητα. Μια πρόταση εθνικής ενότητας και συνεργασίας που θα τους φέρει όλους προ των ευθυνών τους και θα τους καθίσει στο ίδιο τραπέζι, γιατί μόνο όλοι μαζί θα μπορέσουμε. Τέλειωσαν οι μοναχικές πορείες. Τέλειωσαν οι Μεσσίες. Αυτό το κατάλαβαν πρώτοι οι πολίτες και η πρώτη πολιτική δύναμη που πάλεψε για να γίνει πράξη ήταν το ΠΑΣΟΚ. Γι΄ αυτό το ΠΑΣΟΚ θα επιμείνει σ΄ αυτή τη γραμμή πλεύσης και είναι σίγουρο πως και οι πολίτες θα το ανταποκριθούν αναλόγως.

Σήμερα 3 του Σεπτέμβρη είναι μια ιστορική μέρα για μας, αλλά και για την Ελλάδα. Στις 20 του Σεπτέμβρη ελπίζουμε και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να γίνει και εκείνη μια ημερομηνία σταθμός και ορόσημο, για να είναι η ημέρα που θα έχουμε αφήσει πίσω τα εγώ μας και θα πορευόμαστε πλέον με μοναδικό οδηγό μας το εμείς.



Νομαρχιακή Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα ΠΑΣΟΚ Νομού Κοζάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας