Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

Εξαιρετική επιτυχία σημείωσε ο χορός των Μεταξιωτών (ΒΙΝΤΕΟ 17’ – ΦΩΤΟ)

Σε πείσμα των …καιρών, για τους Μεταξιώτες ισχύει το «κάθε …φέτος και καλύτερα». Το απέδειξαν το βράδυ του Σαββάτου 6 Φεβρουαρίου 2016 στον ετήσιο χορό τους, αφού κατέκλυσαν -αυτοί και οι φίλοι τους- γνωστό κέντρο της περιοχής (ENENT PLAZA, 3o χλμ Κοζάνης-Σερβίων) και το γλέντησαν μέχρι τις πρωινές ώρες.
Η όμορφη εκδήλωση ξεκίνησε με το καλωσόρισμα του κόσμου από την πρόεδρο του Συλλόγου Μεταξιωτών Κοζάνης Ευαγγελία Λαβαντσιώτου και συνεχίστηκε με την απονομή επαίνων και αναμνηστικών δώρων στους αριστεύσαντες Μεταξιώτες μαθητές Γυμνασίων-Λυκείων και στους εισαχθέντες στην τριτοβάθμια εκπαίδευση (ΑΕΙ-ΤΕΙ) το 2015.
Σειρά πήραν τα χορευτικά του συλλόγου, που για πρώτη φορά φέτος πέραν του παιδικού και του τμήματος ενηλίκων, εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε και η νεοσύστατη χορευτική ομάδα του συλλόγου αποτελούμενη από νέους και νέες.














Και βέβαια η συνέχεια ανήκε στον κόσμο, που από νωρίς έδειξε την διάθεσή του για χορό και γλέντι, που ενισχύθηκε από την καλή παραδοσιακή ορχήστρα «Λόζιος κι Ανακατωσιά» του Γιάννη Γρίβα.
Παραβρέθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης Φώτης Κεχαγιάς και ο πρόεδρος της Κοινότητας Μεταξά Γιάννης Μπλαχάβας.
Γ.Μ./mikrovalto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας